Wie zijn wij?

Over Komwerkeninzorgenwelzijn.nl

Komwerkeninzorgenwelzijn.nl is de grootste vacaturewebsite en hét loopbaanportal voor Zorg en Welzijn in de regio Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord. Op komwerkeninzorgenwelzijn.nl vind je alles over oriënteren, leren en werken in de zorg- en welzijnssector in de regio. Naast informatie vind je er een overzicht van actuele vacatures.

Komwerkeninzorgenwelzijn.nl is een initiatief van SIGRA, het netwerk van zorg- en welzijnsorganisaties in. Meer informatie over SIGRA vind je op onze website. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen via info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl.

Voor Werkgevers

Komwerkeninzorgenwelzijn.nl is de grootste vacaturewebsite voor Zorg en Welzijn in de regio Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord. Als werkgever kunt u op deze website uw vacatures plaatsen. Elke vacature verschijnt daarnaast op social media, via Twitter (@Komwerkeninzorgenwelzijn).

SIGRA-leden plaatsen kosteloos hun vacatures op Komwerkeninzorgenwelzijn.nl. Vraag een account aan en plaats direct vacatures! Heeft u een (nieuws)bericht, praktijkverhaal, opleiding of evenement die u op de website wilt vermelden?Neem contact op via info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl of 020 – 512 8888.

Niet aangesloten, wel een vacature plaatsen?

Is uw organisatie niet aangesloten bij SIGRA maar wilt u wel een vacature plaatsen? Neem contact met ons op via info@komwerkeninzorgenwelzijn.nl of 020 – 512 8888.

Aansluiten bij SIGRA?

SIGRA is het netwerk van zorg- en welzijnsorganisaties in in de regio Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord. SIGRA zet zich in voor de instroom en het behoud van voldoende en kwalitatief goed geschoolde zorg- en welzijnsprofessionals voor de regio en het hen kunnen laten meebewegen met de transities. Daarnaast biedt SIGRA ontmoeting en verbinding op gewenste onderwerpen, w.o. het netwerk voor Doorstroming patiënten, het HRM-netwerk Care & Cure, het netwerk voor Privacy & Informatieveiligheid of één van de Expertisenetwerken die door SIGRA worden ondersteund.


Meer informatie over aansluiten bij SIGRA vindt u op onze website: Lid worden van SIGRA.