Maak online kennis met Zorg en Welzijn in de regio Amsterdam

Locatie:

Online (via Zoom)

Datum:

29-10-2020

Tijd: 9.30 - 11.30 uur 

Tijdens dit evenement wordt er meer informatie gegeven over werken en leren in de sector Zorg en Welzijn in de regio Groot-Amsterdam. De verschillende domeinen en werkvelden zullen worden besproken en er sluiten diverse ervaringsdeskundigen aan die werkzaam zijn in de zorg om te vertellen over hun vak!

  • Zorgprofessionals uit de deelsector Verzorging, Verpleging & Thuiszorg (VVT), Geestelijke Gezondheidszorg  (GGZ) en Gezondheidscentra/Huisartsenzorg (dokterassistent) sluiten aan en vertellen interessante praktijkverhalen.
  • De deelnemende organisaties geven daarnaast informatie over hun instroommogelijken. Bijvoorbeeld BBL werk- en leer trajecten en (zij-)instroomtrajecten. 
  • Het Werkgeversservicepunt informeert over hun aanbod aan werkleertrajacten, geeft de nodige sollicitatietips & informatie over het inzetten van competenties.
  • Ook kunnen vragen worden ingestuurd via de chat. Een anonieme deelname is mogelijk. 

Meld je via onderstaand formulier aan. In de week voor 29 oktober ontvang je meer informatie over deelname via Zoom. Dat kan gemakkelijk met laptop, computer of telefoon!
Deelname = gratis. 

Lukt het niet om aan te melden via het formulier? Stuur dan een mailtje naar opendagzorgenwelzijn@sigra.nl