ontdekdezorg in Amsterdam

Inspiratie- en Banenmarkt

Locatie:

Openbare Bibliotheek Amsterdam (naast Amsterdam Centraal station) - van 13.30 tot 16.30 uur

Datum:

18-03-2020

Ben jij geïnteresseerd in (weer) werken en/of leren in zorg en welzijn? Je bent van harte welkom op de Inspiratie- en banenmarkt!

Maak kennis met werkgevers uit de regio. Ga langs bij de informatiestand van de werkgevers, ontmoet de ambassadeurs en hoor alles over het werkveld, de vacatures, opleiding- en/of zij-instroommogelijkheden.

Vraag na welke werkleertrajecten er zijn. Ben je naast het aanbod van de werkgevers ook geïnteresseerd in andere werkleertrajecten? Kom dan naar de stand van Werkgeversservicepunt.

Ontvang informatie over de opleidingen. Wil je meer informatie over welke opleidingen er zijn die je kunt volgen in Zorg en Welzijn? Ook het ROC van Amsterdam is aanwezig om jou te informeren.

Ontdek De Werkvloer van House of Skills. Ga in gesprek over jouw (toekomstige) plek op de arbeidsmarkt die volop aan het veranderen is. Welk werk heb jij binnenkort? Of over drie jaar? Hoe kom je erachter welk werk het beste bij jou past? Op De Werkvloer denken ze graag met je mee én je kunt hier terecht voor een gratis loopbaangesprek.

Ontvang gratis Sterk in je Werk loopbaangesprekken. Een loopbaangesprek kan je net even op weg helpen om nieuwe keuzes te maken in je loopbaan. Meld je direct aan voor zo’n gesprek bij de informatiestand van Sterk in je werk en kijk alvast op www.sterkinjewerk.nl. Gratis en bij jou in de buurt.

Doe de CV Check. Heb je nog tips of tricks nodig om je CV zo compleet een aantrekkelijk mogelijk te maken? Kom dan langs bij de ‘Gratis CV Check’ stand. 

En volg de IKZORG Workshop. Je ontdekt de sector zorg en welzijn door deel te nemen aan een interactief interview met échte medewerkers. Er is meer te kiezen in zorg en welzijn dan je denkt! Neem je smartphone mee om deel te nemen aan de workshop. 
Start workshop: 14.15 uur én 15.15 uur, inschrijving kan bij de registratiebalie

Meld je aan via onderstaand formulier!

We zien je graag op woensdag 18 maart in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (naast Amsterdam Centraal Station) van 13.30 - 16.30 uur. Adres:
Oosterdokskade 143, 1011 DL Amsterdam.