ontdekdezorg in Amsterdam

Inspiratie- en Banenmarkt

Locatie:

Openbare Bibliotheek Amsterdam (naast Amsterdam Centraal station) - van 13.30 tot 16.30 uur

Datum:

18-03-2020

Informatie- en Banenmarkt uitgesteld, nieuwe datum wordt zodra mogelijk bekend gemaakt

In verband met actuele ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben we als organisatie besloten de banenmarkt uit te stellen. Met ruim 200 bezoekers, werkgevers en hun zorgprofessionals zouden we elkaar ontmoeten. We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om een verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De prioriteit in de zorgsector ligt nu bij het beschermen van patiënten, bewoners, cliënten en medewerkers.

We stellen de markt uit naar een nieuwe datum, de nieuwe datum is nog niet bekend. Vul je onderstaand formulier in dan reserveren we voor jou een plek en zien we je graag! Zodra er een nieuwe datum is ontvang je een mail en kan je aangeven of je wel of niet aanwezig zult zijn.

Kijk voor meer informatie over werken en leren op onze website www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl of mail bij vragen naar opendagzorgenwelzijn@sigra.nl.

Ben jij geïnteresseerd in (weer) werken en/of leren in zorg en welzijn? Je bent van harte welkom op de Inspiratie- en banenmarkt!

Maak kennis met werkgevers uit de regio. Ga langs bij de informatiestand van de werkgevers, ontmoet de ambassadeurs en hoor alles over het werkveld, de vacatures, opleiding- en/of zij-instroommogelijkheden. Er zijn organisaties uit alle branches aanwezig. Zoals de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg, apothekerassistentie, huisartsenpraktijken, kinderopvang en hulp bij huishouden. 

Vraag na welke werkleertrajecten er zijn. Ben je naast het aanbod van de werkgevers ook geïnteresseerd in andere werkleertrajecten? Kom dan naar de stand van Werkgeversservicepunt.

Ontvang informatie over de opleidingen. Wil je meer informatie over welke opleidingen er zijn die je kunt volgen in Zorg en Welzijn? Ook het ROC van Amsterdam is aanwezig om jou te informeren.

Ontdek De Werkvloer van House of Skills. Ga in gesprek over jouw (toekomstige) plek op de arbeidsmarkt die volop aan het veranderen is. Welk werk heb jij binnenkort? Of over drie jaar? Hoe kom je erachter welk werk het beste bij jou past? Op De Werkvloer denken ze graag met je mee én je kunt hier terecht voor een gratis loopbaangesprek. Daarnaast kun je met de app 'de Paskamer' nagaan of de zorg jou past. 

Ontvang gratis Sterk in je Werk loopbaangesprekken. Een loopbaangesprek kan je net even op weg helpen om nieuwe keuzes te maken in je loopbaan. Meld je direct aan voor zo’n gesprek bij de informatiestand van Sterk in je werk en kijk alvast op www.sterkinjewerk.nl. Gratis en bij jou in de buurt.

Doe de CV Check. Heb je nog tips of tricks nodig om je CV zo compleet een aantrekkelijk mogelijk te maken? Kom dan langs bij de ‘Gratis CV Check’ stand. 

En volg de Ontdekdezorg Workshop. Je ontdekt de sector zorg en welzijn door deel te nemen aan een interactief interview met échte medewerkers. Er is meer te kiezen in zorg en welzijn dan je denkt! Neem je smartphone mee om deel te nemen aan de workshop. Start workshop: 14.00 uur én 15.00 uur, inschrijving kan bij de registratiebalie.

Welke organisaties vind je op de Informatie- en Banenmarkt?

Evean; Madeliefje; Bethesda Thuiszorg; Philadelphia; Atalmedial; Reade; Zonnehuisgroep Amstelland; Cordaan; Cordaan thuisdiensten; FBA; Amstelring; BovenIJ; SAG; Brentano; Arkin; Ons tweede thuis; ROHA; Huisartsenpraktijk; Leviaan, ROC Amsterdam; ROC TOP; House of Skills, Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam, Sterk in je Werk en SIGRA. 

Meld je aan via onderstaand formulier!

We zien je graag en mailen je binnenkort over de nieuwe datum.