ontdekdezorg in Alkmaar

Inspiratie- en banenmarkt

Locatie:

Alkmaar, Theater de Vest (9.30 - 13.00 uur)

Datum:

17-03-2020

Ben jij geïnteresseerd in (weer) werken en/of leren in zorg en welzijn? Je bent van harte welkom op de Inspiratie- en banenmarkt!

Maak kennis met werkgevers uit de regio. Ga langs bij de informatiestand van de werkgevers en hoor alles over het werkveld, de vacatures, opleiding- en/of zij-instroommogelijkheden.

Ontmoet onze ambassadeurs. Vooral de zorg en welzijnsprofessionals kunnen jou het best vertellen over wat het vak inhoudt en hoe zij ooit de keuze hebben gemaakt. Ook zij zijn aanwezig, vraag maar raak.

Vraag een gratis loopbaangesprek aan. Een loopbaangesprek kan je net even op weg helpen om nieuwe keuzes te maken in je loopbaan. Meld je direct aan voor zo’n gesprek bij de informatiestand van ‘Sterk in je werk’ en kijk alvast op www.sterkinjewerk.nl. Gratis en bij jou in de buurt.

Doe de CV Check. Heb je nog tips of tricks nodig om je CV zo compleet een aantrekkelijk mogelijk te maken? Kom dan langs bij de Werkgeversservicepunt stand voor een gratis CV check.

Volg een of twee interessante workshops:

  • Workshop IKZORG door SIGRA. Je ontdekt de sector zorg en welzijn door deel te nemen aan een interactief interview met échte medewerkers. Er is meer te kiezen in zorg en welzijn dan je denkt! Neem je smartphone mee om deel te nemen aan de workshop. 
     
  • Workshop Krachtig presenteren door Werkgeversservicepunt:
    Altijd al willen weten hoe je jezelf goed kunt presenteren tijdens een sollicitatie- of een netwerkgesprek? Kom dan naar de workshop “Krachtig presenteren”. Je leert over het belang van een goede eerste indruk. Wist je bijvoorbeeld dat in 10 seconden de ander al een beeld heeft gevormd? We gaan leren hoe we dat beeld over jou positief kunnen beïnvloeden. 
Start beide workshops: 10.30 én 12.00 uur. Inschrijven kan bij de registratiebalie. 

Meld je aan via onderstaand formulier!

We zien je graag op dinsdag 17 maart in de Vest in Alkmaar van 9.30 - 13.00 uur.
Adres: Canadaplein 2, 1811 KE Alkmaar