ontdekdezorg in Alkmaar

Inspiratie- en banenmarkt

Locatie:

Alkmaar, Theater de Vest (9.30 - 13.00 uur)

Datum:

17-03-2020

Informatie- en Banenmarkt uitgesteld, nieuwe datum wordt zodra mogelijk bekend gemaakt

In verband met actuele ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben we als organisatie besloten de banenmarkt uit te stellen. Met ruim 200 bezoekers, werkgevers en hun zorgprofessionals zouden we elkaar ontmoeten. We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om een verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De prioriteit in de zorgsector ligt nu bij het beschermen van patiënten, bewoners, cliënten en medewerkers.

We stellen de markt uit naar een nieuwe datum, de nieuwe datum is nog niet bekend. Vul je onderstaand formulier in dan reserveren we voor jou een plek en zien we je graag! Zodra er een nieuwe datum is ontvang je een mail en kan je aangeven of je wel of niet aanwezig zult zijn.

Kijk voor meer informatie over werken en leren op onze website www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl of mail bij vragen naar opendagzorgenwelzijn@sigra.nl.
 

Ben jij geïnteresseerd in (weer) werken en/of leren in zorg en welzijn? Je bent van harte welkom op de Inspiratie- en banenmarkt!

Maak kennis met werkgevers uit de regio. Ga langs bij de informatiestand van de werkgevers en hoor alles over het werkveld, de vacatures, opleiding- en/of zij-instroommogelijkheden. Diverse organisatie uit de zorg branche zijn aanweizg. Zoals de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg en geestelijke gezondheidszorg en thuiszorg

Ontmoet onze ambassadeurs. Vooral de zorg en welzijnsprofessionals kunnen jou het best vertellen over wat het vak inhoudt en hoe zij ooit de keuze hebben gemaakt. Ook zij zijn aanwezig, vraag maar raak.

Vraag een gratis loopbaangesprek aan. Een loopbaangesprek kan je net even op weg helpen om nieuwe keuzes te maken in je loopbaan. Meld je direct aan voor zo’n gesprek bij de informatiestand van ‘Sterk in je werk’ en kijk alvast op www.sterkinjewerk.nl. Gratis en bij jou in de buurt.

Doe de CV Check. Heb je nog tips of tricks nodig om je CV zo compleet een aantrekkelijk mogelijk te maken? Kom dan langs bij de Werkgeversservicepunt stand voor een gratis CV check.

Volg een of twee interessante workshops:

  • Workshop Ontdekdezorg Workshop door SIGRA. Je ontdekt de sector zorg en welzijn door deel te nemen aan een interactief interview met échte medewerkers. Er is meer te kiezen in zorg en welzijn dan je denkt! Neem je smartphone mee om deel te nemen aan de workshop. 
     
  • Workshop Krachtig presenteren door Werkgeversservicepunt:
    Altijd al willen weten hoe je jezelf goed kunt presenteren tijdens een sollicitatie- of een netwerkgesprek? Kom dan naar de workshop “Krachtig presenteren”. Je leert over het belang van een goede eerste indruk. Wist je bijvoorbeeld dat in 10 seconden de ander al een beeld heeft gevormd? We gaan leren hoe we dat beeld over jou positief kunnen beïnvloeden. Start beide workshops: 10.30 én 12.00 uur. Inschrijven kan bij de registratiebalie. 

Welke organisaties vind je op de Informatie- en Banenmarkt?

Stichting Niko; Magentazorg; Omring; Evean; Miep Thuiszorg; Odion; Raphael Stichting; Tzorg; Sisters At Work; Aristo; Zorg; Zorggroep Tellus; Zorgcirkel; ROC Kop; Woonzorggroep Samen; Bovenij; Alkcare; Leviaan; Home Instead; Axxicom; Philadelphia; ROC Kop/ Horizon; Werkgeversservicepunt Noord-Holland-Noord; Sterk in je Werk en SIGRA. 

Meld je aan via onderstaand formulier!

We zien je graag en mailen je binnenkort over de nieuwe datum.